Bloggen inspirerte til DTS

Er det virkelig mulig?

Det er alltid hyggelig å høre at noe man har gjort har ført til noe positivt senere i livet.
I dag møtte jeg en person som hadde sett bloggen min jeg laget for årevis siden. «Den gav oss inspirasjon», fortalte han. Ut fra det jeg skrev tenkte de «er det virkelig mulig?» – og det er det 🙂 nå går enda en familie DTS.

I 2010 bestemte vi oss for å ta en pause og gå en «familie DTS» hos Ungdom i Oppdrag (UiO, eller YWAM). Våren 2011 slapp vi alt vi holdt på med, «satt livet hjemme på pause» og brukte 5 måneder på det jeg vil kalle en «praktisk bibelskole».

Mest av alt ønsket vi oss en ordentlig ferie – gjøre noe helt annet en periode. Vi fikk så mye mer. Mye kunnskap, mange venner, erfaringer, lære om kulturer, og lære om oss selv.

Det passer aldri. Det er alltid jobb eller skole eller barnehage eller noe i familien eller økonomien eller … Du må bare gjøre det. Nå. Søk opp nærmeste (eller fjerneste) UiO base og meld deg på en DTS i dag. http://www.uofnkona.edu

Flags