En begivenhetsrik høst

Det har skjedd mye denne høsten. Det å arbeide med IT i en så stor frivillig organisasjon som YWAM Kona er ganske spesielt. Selv om alle jobber uten betaling står de på som bare det. Jeg har skjelden sett sånn arbeidsiver.

Det å samtidig kunne stå på sidelinjen og se gode venner gå på DTS, og se hvordan de utvikler seg i sitt forhold til Gud, er en ekstra bonus.

Workduty studenter

I høst valgte vi å ha Workduty studenter. Jeg har hatt ansvaret for to. Det har vært en fryd. De arbeider som trykknapper, og fryder seg over å kunne hjelpe med IT, og bruke IT som misjonsverktøy.

Det har vært hyggelig å invitere dem til et avbrekk – på en kopp kaffe, eller et besøk på en kaffeplantasje.

Straks reiser de fleste på Outreach. Det er blandede følelser. Jeg unner dem de opplevelsene de vil få, og vil samtidig savne dem.

wpid-20141212063147.jpg   wpid-20141212063029.jpg

Nå gjør vi klar til neste semester, og har plutselig fått en deadline på å fikse alt som ikke virker. Samtidig har vi valgt å gjøre store investeringer i datautstyr. Det er veldig spennende, og jeg kan se at de siste årene i arbeidslivet har forberedt meg på det som skjer her og nå.

Foundations in IT undervisningUndervisning har det også blitt tid til. Vi har i høst jobbet med å skrive om kurste «Foundations in IT» til en ny målgruppe, og kortet det veldig inn. Det blir spennende å se hvor og hvordan vi skal bruke dette nye verktøyet (vi har mange ideer).

Vi har store fremtidsplaner. Våren er planlagt brukt til store kulturendringer på campus. Endringene vi planlegger å gjennomføre vil gjøre alle godt, men endringsprosessen alle må gjennom kommer til å bli krevende.