Tilvenning

Ting begynner å komme på plass. Erik har fått kontorplass hos «CROWN» – IT avdelingen her hos Ungdom i Oppdrag på Hawaii. Hele IT teamet har tatt godt imot oss alle.

CROWN Staff

Det skjer mye. Eriks hovedoppgave blir serverdrifting, og på grunn av utskiftninger i teamet blir det en flying start. En god del servere skal byttes ut, og det skal legges langsiktige planer (10-20 år), og alle venter spent på Eriks bidrag. Samtidig legges fundamentet for samarbeid mellom store IT bedrifter, og selve «FIT» studiet som Erik skal være med å undervise skrives helt om. Med andre ord er det store omveltninger som skjer akkurat nå, og det er kjempe spennende å få være med på dette.

Sjefen for CROWN er en mann med beina på jorda. Han vet hvordan det er, med tilvenning til nytt sted, jet-lag, og alt mulig. Derfor ble Eriks første oppgave: «Ta en uke ferie sammen med familien så dere får «landet». Få til en god omstilling for dere alle». Derfor forsøker vi å bruke så mye tid som mulig sammen. Det blir besøk på typiske turistattraksjoner (vulkanparken), bading, fotografering (Johans store hobby), kortspill og lesing sammen.

Is sjappa

I dag var vi innom «Frozen yoghurt sjappa» som vi var så glad i sist vi var her. Isen var like god 🙂

Bystranda

Stadig vekk kommenterer Johan «Her har vi vært før». Det er gøy å se hvor mye han husker fra sist gang. Etter å ha ruslet gjennom byen endte turen på bystranda.

Johan på moloen

For tre år siden tok vi omtrent samme bilde 🙂 Jeg er glad Johan koser seg her.

På «campus» er det alltid liv og røre. Det er stadig noen som selger ting for å få inn penger. I dag var det Island Breeze.