Mye å tenke på

VaksineDet er så mye å huske på.
Har vi tatt høyde for alt?
Å reise på DTS til Hawaii i 5 måneder krever en viss forberedelse.

Vi har begynt et vaksinasjonsprogram. Vi vet ikke hvor vi skal på outreach, og vi vet ikke hvem vi kommer til å bo sammen med, så vi må ta høyde for all verdens sykdommer. Stakkars Johan, han får alle vaksinene som vi andre får gjennom hele barne- og ungdomsskolen på et halvt år. «En som er så liten som meg burde ikke stikkes mer», sa han.

Omadressering av posten er bestilt. Hvordan skal det gå med innlevering av selvangivelsen? Og fullføring av regnskapet? Vi har heldigvis fått noen til å ta imot og scanne e-posten vår.

Erik har vært hos tannlegen på en ekstra oppfølgingstime bare for å sjekke at vi slipper dette i utlandet. (selv om det sikkert er veldig billig).

Ekstra reiseforsikring er tegnet. Vanlig reiseforsikring varer jo bare 60 (eller var det 90?) dager. Den må gjelde over hele verden, for vi vet jo ikke hvor vi ender opp på outreach. Grusomt dyr, den ekstra reiseforsikringen.

Huset Vi har fått til en grei ordning med en familie som skal bo i huset vårt mens vi er borte. Men det er mye å rydde på. Fullt møblert heter det. Skulle heller vært «Leies ut overmøblert».

Fri fra jobb og barnehage er ordnet. Nye personer er ansatt for å fylle «tomrommet». Men hva skal vi gjøre med barnehagen når vi kommer hjem? Johan er meldt ut (fordi han kan maksimalt få 3 måneders permisjon), så når vi kommer hjem må noen passe ham hele sommeren og helt til skolestart.

Erik etterlater seg foreløpig et hull i speidergruppa. Vi skulle helst hatt på plass en ny speiderleder før neste år.

Det beste er at når vi kommer hjem, er båten ferdig overhalt og ferdig pusset, så vi kan ringe fra flyplassen og bestille sjøsetting… Lurer på om den norske sommeren kommer til å føles kald?